ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Π.Μ.Σ. "Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ" ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Α.

Monday 26 Οκτωβρίου 2020
Συνέντευξη υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών στο πλαίσιο του Π.Μ.Σ. "Η Θεολογία στον Σύγχρονο Κόσμο" του Τμήματος Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α.

Την Παρασκευή 30/10/2020 και ώρα 17:30-21:30 θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη των υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών στο πλαίσιο της διαδικασίας εισαγωγής στο Π.Μ.Σ. "Η Θεολογία στον Σύγχρονο Κόσμο" (ακαδημαϊκό έτος 2020-21).

Η Συνέντευξη θα διενεργηθεί εξ αποαστάσεως, με χρήση της εφαρμογής CISCO WEBEX MEETINGS.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
uoa.webex.com/meet/demetriosal

Πληροφορίες: +30 694 630 3954 (Δ. Αλεξόπουλος)

και σύμφωνα με το ακόλουθο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΕΠΩΝΥΜΑ Α-Ζ, 17:30-18:30
ΕΠΩΝΥΜΑ Η-Μ, 18:30-19:30
ΕΠΩΝΥΜΑ Ν-Σ, 19:30-20:30
ΕΠΩΝΥΜΑ Τ-Ω, 20:30-21:30

ΟΔΗΓΙΕΣ – ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  1. Για τη σύνδεση δεν απαιτείται η χρήση κωδικού. Την κατάλληλη ημέρα και ώρα ακολουθείτε τον ανωτέρω σύνδεσμο, δίδετε τις άδειες που θα ζητήσει η εφαρμογή και συνδέεστε κανονικά.
  2. Συνιστούμε χρήση είτε φορητού Η/Υ είτε κινητού τηλεφώνου, αλλά με επαρκείς προδιαγραφές, είτε σταθερού Η/Υ, αλλά με κάμερα που θα έχει και μικρόφωνο (web camera).
  3. Πριν την σύνδεση, έχουμε ελέγξει ότι η κάμερα και το μικρόφωνο της συσκευής μας λειτουργούν κανονικά.
  4. Χρησιμοποιούμε ενσύρματο (με καλώδιο) ή ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi), όχι δεδομένα κινητού.
  5. Δεν χρειάζεται να έχετε προ-εγκαταστήσει την εφαρμογή WEBEX. Την ημέρα και ώρα της σύνδεσης θα σας ζητηθεί από την εφαρμογή να κατεβάσετε ένα αρχειάκι επί τόπου.
  6. Εάν χρησιμοποιήσουμε Η/Υ, πρώτα επιβεβαίωση ότι τα βασικά drivers είναι ενημερωμένα. Ένα καλό δωρεάν λογισμικό για να μας βοηθήσει στη διαδικασία αυτή είναι και το ακόλουθο: https://www.iobit.com/en/driver-booster.php. Χωρίς ενημέρωση των drivers, είναι πιθανό ότι η συσκευή σας δεν πρόκειται να  λειτουργήσει σωστά.

Μετά τιμής,

Από τη Γραμματεία Μεταπτυχιακών
Σπουδών του Τμήματος